Camping Holten

Ben je gek van een vakantie op de rand van Twente en Salland? Dan is Recreatiepark De Poppe de ideale bestemming voor jou en je gezin! Zo is het vanaf onze camping bij Holten slechts 6 minuten rijden naar dit gezellige dorp. Wist je dat Holten bijvoorbeeld een echt fietsdorp is? Lees snel verder en kom alles te weten over De Poppe en Holten.

Holten ligt om de hoek

Zoals gezegd is Holten een echt fietsdorp. Toeristen komen speciaal naar Holten om Salland, Twente en de Achterhoek te ontdekken. Holten grenst namelijk aan zowel Twente als aan de Achterhoek. Zo is de Holterberg een echte eye-catcher voor de fietstoerist. Dit is namelijk de bekendste berg van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. De berg is 'slechts' 60 meter hoog, maar geeft je een prachtig uitzicht over de omgeving. Daarnaast vind je bovenop de berg het Holterbergplein met onder andere midgetgolf en meerdere horecagelegenheden.

Natuur, cultuur en geschiedenis

Naast dat Holten een prachtig fietsgebied is, zijn er ook genoeg andere mogelijkheden. Zo is Holten ook rijk aan natuur, cultuur en geschiedenis. Bezoek bijvoorbeeld Natuurmuseum Holterberg. Hier vind je één van de grootste collecties opgezette diersoorten van Nederland.

Voor wie geïnteresseerd is in geschiedenis is het interessant om de Canadese Begraafplaats in Holten te bezoeken. Op deze plek worden de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog herdacht. Sinds enkele jaren in het informatiecentrum ook weer geopend voor bezoekers.

Ook voor de kinderen is een vakantie op de camping bij Holten een hele beleving. Zo is een bezoek aan Kinderboerderij Dondertman meer dan de moeite waard, want deze kinderboerderij is al meerdere jaren uitgekozen als leukste uitje in Overijssel. Kinderboerderij Dondertman bestaat al 25 jaar en is inmiddels ook veel meer dan alleen een kinderboerderij. Zo vind je er dieren als kippen, varkens, schapen en schildpadden. Terwijl de kinderen ook kunnen spelen in de populaire speeltuin kan jij lekker genieten op het schaduwrijke terras.

Onze camping bij Holten - Kamperen of een fijne accommodatie?

Op onze camping bij Holten vind je de meest unieke accommodaties. Naast de 'gewone' chalets hebben wij namelijk ook accommodaties die niet overal te vinden zijn. Onze Duinlodge en Beachlodge zijn uniek in zijn soort. De Beachlodge is geschikt voor 6 personen en voorzien van alle luxe. Het unieke aan de Beachlodge is dat deze uitkijken over het water van onze camping bij Holten. 

Onze knusse Duinlodge is geschikt voor 4 personen en voelt dankzij de hoge raampartijen ruimtelijk aan. Daarnaast geniet je in de Duinlodge van onder andere de volgende luxe:

  • Compleet uigeruste keuken
  • Airco
  • Overdekt terras

Kom je liever kamperen op onze camping bij Holten? Ook dat kan uiteraard! Wanneer je liever een avontuurlijke vakantie hebt kan je verblijven in één van onze safaritenten. Kies uit onder andere de volgende plaatsen:

  • Standaard kampeerplaats
  • Comfort kampeerplaats
  • Safaritenten voor zowel 4 als 6 personen