Camping Overijssel met zwembad

Een camping in Overijssel met een zwembad, dat klinkt als de ideale vakantiebestemming. En dat is het ook! Op Recreatiepark De Poppe vind je twee verwarmde buitenzwembaden: een diep bad voor de ouderen en een ondiep bad. Het ondiepe zwembad is speciaal afgeschermd voor de peuters en kleuters. Zo is er waterpret voor alle leeftijden! Natuurlijk heeft De Poppe nog veel meer te bieden dan twee zwembaden. Lees snel verder en kom alles te weten over het leukste recreatiepark in Overijssel.

Camping in Overijssel met zwembad en meer

Onze camping in Overijssel met een zwembad heeft veel meer te bieden dan alleen twee verwarmde zwembaden. Zo vermaken de kids zich met onder andere het animatieteam en in de 10 (!) speeltuinen die verspreid zijn over ons recreatiepark. 

Daarnaast zijn er ontzettend veel mogelijkheden om niet te hoeven koken of om gezellig een drankje te doen. Zo kan je heerlijk dineren in ons à la carte restaurant. Ook kan je hier terecht voor een lunch of borrel. Heb je gewoon zin in een bak koffie met wat lekkers? Kom dan naar ons Grand Café. De plek om gezellig samen te komen! Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht, want in zij kunnen terecht bij de snackbar voor een heerlijke snack of een patatje.

Daarnaast vind je onder andere de volgende faciliteiten op onze camping in Overijssel met zwembad:

  • Zwemvijver
  • Ontbijtwinkel
  • Sportveld
  • Wasserette