Animatie

In de schoolvakanties is iedere dag een feestje. Elke week staat in het teken van een ander leuk thema... en natuurlijk loopt niemand minder dan Onky (de Poppe knuffelbeer) voorop bij alle vakantieavonturen!

Kom knutselen op de gezellige jeugdzolder, meld je aan voor een spannende dropping, verzamel rondom het kampvuur, volg een griezeltocht, stap in bij een huifkartocht, dans mee bij de minidisco, laat je verbazen door een magische goochelshow, zing de sterren van de hemel tijdens de soundmixshow, kom kijken bij het meeleeftheater of doe mee met allerlei leuke waterspellen of andere toffe sportactiviteiten.

Voor volwassenen organiseren wij ook dans- en bingoavonden, zomermarkten en een live cooking event op het zonovergoten Poppe terras.

Vriendenboekje van Onky

Naam

Onky

Woonplaats

Op Camping de Poppe. Mijn exacte slaapplek houd ik liever geheim, zodat ik mij hier in de winter heerlijk kan terugtrekken voor mijn lange winterslaap...

Favoriete activiteit 

Nieuwe vrienden maken op de camping! Samen met alle kleine campinggasten beleef ik altijd de meest fantastische avonturen in de schoolvakanties.

Lievelingslied

Het Onkylied natuurlijk!

Hoe zou jij mij het liefst eruit willen laten zien? Pak je stiften en potloden erbij en kleur deze mooie Onky kleurplaat in.