Kindercamping Overijssel

Recreatiepark De Poppe mag met recht dé kindercamping van Overijssel genoemd worden. Gelegen in Markelo is er op onze camping meer dan genoeg te doen voor alle leeftijden. Ben je benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Waarom is De Poppe dé kindercamping van Overijssel?

De mogelijkheden voor de kinderen op onze kindercamping in Overijssel zijn eindeloos. Zo hebben wij twee verwarmde buitenzwembaden, waarvan één zwembad ondiep. Dit zwembad is speciaal gemaakt voor peuter en kleuters. Natuurlijk is er ook een dieper zwembad voor de oudere jeugd en de volwassenen. Rondom het zwembad vind je een ligweide waar je heerlijk kan genieten van het prachtige, zomerse weer.

In de schoolvakanties staat Onky de knuffelbeer voor de kinderen klaar met het leukste animatieprogramma. Elke week heeft een ander thema! Kom bijvoorbeeld knutselen op de jeugdzolder of doe mee aan een spannende dropping. Dansen bij de minidisco is wat Onky het liefste doet. En ook aan de volwassenen wordt gedacht, want op onze kindercamping in Overijssel organiseren wij ook onder andere dans- en bingoavonden en zomermarkten.

Sporten, vissen en spelen

Op onze kindercamping in Overijssel is er nog veel meer te doen voor de kinderen! Zo kunnen zij bijvoorbeeld sporten op ons sportveld. Op dit kunstgrasveld kan je gezellig een potje voetballen of volleyballen. Voor de ouderen onder ons ligt er ook een mooie jeu-de-boulesbaan.

Op onze camping hebben wij ook een mooie visvijver. Ook kan je vissen in de nabijgelegen rivier Schipbeek. Let wel op, want om te vissen in de Schipbeek heb je een visvergunning nodig.

Ten slotte vind je op onze camping meer dan 10 (!) speeltuinen. En ook bij slecht weer is er geen paniek, want speciaal daarvoor hebben we een binnenspeeltuin. Bij De Poppe kan er altijd gespeeld worden.

Accommodaties leuk voor de kinderen

Op onze kindercamping in Overijssel hebben wij accommodaties die extra leuk zijn voor de kinderen. Want wat is er nu leuker dan een avontuurlijke vakantie in een safaritent? Op onze camping vind je de volgende safaritenten:

  • Safaritent Bedstee (6 personen)
  • Safaritent (6 personen)
  • Safaritent (4 personen)

Zoals de naam al zegt heeft de Safaritent Bedstee een stoere bedstee. Daarnaast is er voor de ouders een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een aparte slaapkamer met een stapelbed voor de kids. De safaritent ligt op een bosrijk veld en uiteraard is hier ook een leuke speeltuin te vinden!